/Ushtari kthehet nga shërbimi por kur vëren barkun e gruas së tij ngelet me goje hapur… (Video)

Ushtari kthehet nga shërbimi por kur vëren barkun e gruas së tij ngelet me goje hapur… (Video)

Ushtari Chris Daugherty u kthye nga shërbimi mjaft i lumtur se më në fund do takonte gruan dhe fëmijët e tij, por gjeti një suprizë të madhë. Natasha, gruaja e tij ishte shtatëzanë. Ai nuk po u besonte syve.

Ajo ja kishte mbajtur të fshehtë shtatëzaninë gjithë kohës që i shoqi i saj ishte me shërbim për ti bërë një suprizë të bukur.

Ajo tha se kishte zbuluar se ishte shtatëzanë 1 javë pasi i shoqi i saj u nis për në ushtri, por nuk mund t’ia jepte lajmin nëpërmjet facebook, kështu që priti derisa ai u kthyer. Ndiqni videon më poshtë për të parë reagimin e burrit të saj.