/“Unë, burri dhe i dashuri, ndajmë një shtrat”/ Ky është çifti i veçantë që thyen paragjykimet (FOTO)

“Unë, burri dhe i dashuri, ndajmë një shtrat”/ Ky është çifti i veçantë që thyen paragjykimet (FOTO)

Një burrë dhe një grua prej dhjetë vjetësh ndajnë shtratin e tyre me një magjistar që i ndihmon ata të rrisin dy vajzat e tyre.

Bella dhe Ken, nga Orange, Connecticut, kishin qenë të martuar për pesë vjet, kur Bella u takua me magjistarin e martuar Daniel në një party, shkruan DailyMail.

Të dy çiftet kishin bërë se.ks në grupit para se Danieli të divorcohej nga gruaja e tij dhe u zhvendos përgjithmonë me Bella dhe Ken për të jetuar si ‘dado’. /lajmifundit.al