/Unaza e Re/ “Anonymous Albania” thirrje qytetarëve dhe paralajmëron policinë

Unaza e Re/ “Anonymous Albania” thirrje qytetarëve dhe paralajmëron policinë

Grupi i njohur i ha.kerëve shqiptarë, “Anonymous Albania”, përmes një postimi në rrjetin social ‘Facebook’ ka reaguar lidhur me situatën e banorëve të Unazës së Re.

“Anonymous Albania” i bëjnë thirrje qytetarëve që të bashkohën me protestuesit e Unazës së Re dhe të mos dorëzohen deri në fund pasi nëse e bëjnë, të njëjtin fat si këta banorë do të kenë.

Nga ana tjetër grupi paralajmëron edhe Policinë e Shtetit që të mos “u prekë asnjë fije floku protestuesve” pasi në të kundërtën do ketë suIme kibernetlke.

Postimi i plotë i “Anonymous Albania”

DEDIKUAR POPULLIT SHQIPETAR;
bashkohuni me protestuesit e unazes se re, rrini te bashkuar deri ne fund te protestes mos u dorzoheni,nese dorzoheni ju pret te gjitheve i njejti fat.
na jemi aty duke protestuar dhe do qendrojme deri ne fund.
i bejm thirrje policise shtetit mos guxoj te preki edhe 1 fije floku personave qe jan ne proteste. nese policia vazhdon te dhu.noje protestuesit na do marrim hapa kibernetlke.