/Ujku i Fierit përbaIIet me Ujkun e Cërrikut: “Unë jam si Edi Rama, ik ore Iegen”

Ujku i Fierit përbaIIet me Ujkun e Cërrikut: “Unë jam si Edi Rama, ik ore Iegen”

Mbrëme në emisionin “Zonë e Lirë” ka qenë një përballje mes Ujkut të Cërrikut dhe Ujkut të Fierit, ku ky i fundit pretendon që Ujku i Cërrikut e ka shar.ë në Facebook.

Ujku i Fierit: “Ky kanerina, ujku i Cërrikut më ka shar.ë në Facebook”. Ujku i Cërrikut: “Nuk të kam shar.ë unë. Unë jam si Edi Rama, kam popullin”.

Ujku i Fierit: Ik ore plsanjos. Ka më Iangaraq se ty. Çfarë ujku je ti. Ke larë çorapet në bur.g”. Të sharat nuk kanë munguar ndërmjet dy personazheve të veçantë, të cilët kanë vazhduar debatin e tyre”.