/U nda nga gruaja pasi pa diçka në këtë foto (FOTO)

U nda nga gruaja pasi pa diçka në këtë foto (FOTO)

Martesat përfundojnë me ndarje për arsye të ndryshme.

Por a e dini çfarë? Një burrë u nda nga gruaja e tij vetëm pasi pa fotografinë që ai ia kishte bërë asaj.

Ai ishte jashtë shtëpisë për 20 ditë dhe kur u kthye, ia bëri një foto gruas së tij, e shikoi atë më pas mirë dhe më e keqja ndodhi.

Ajo duket e bukur me këtë buzëqeshje në fytyrën e saj, por prisni derisa ta kuptoni arsyen pse burri i saj e la atë pasi e pa këtë foto, transmeton Gazeta Express.

A jeni gati për ta mësuar arsyen? Shikojeni pak më afër këtë foto: