/U bu.rgos gabimisht, lirohet pas 13 vjetësh

U bu.rgos gabimisht, lirohet pas 13 vjetësh

Një burrë që kaloi më shumë se një dekadë në bur.g për një v.rasje që nuk e kishte bërë, është duke e paditur policinë e Kolorados, SHBA, pasi një video trondltëse u gjet në të cilën shihen detektivët duke e detyruar ta pranojë atëherë 14-vjeçarin që ta pranojë kr.lmin që nuk e kishte bërë.
Lawrence Lorenzo Montoya, tani 31 vjeç, u bë një nga njerëzit më të rinj në historinë e Denver, Kolorado, të mbahet pa faj për më shumë se dhjetë vjet në një b.urg për të rritur për shkak të kinse vr.asjes së një mësuesi.

Ai kaloi 13 vitet e jetës së tij prapa grilave, para se e vërteta të dilte në shesh.

Videoja ku shfaqen policët duke e marrë në pyetje djaloshin dhe duke e detyruar ta pranojë krl.min është shfaqur dhe 31-vjeçari tani ka paditur policinë.

Gjatë marrjes në pyetje, 14-vjeçari nuk kishte as prindërit as avokatin me vete në dhomë. Sipas të gjitha gjasave, ai do të fitojë dëmshpërblim prej 30 milionë dollarësh, pasi paditi policinë.