/Turpërohet gruaja, harron brenda taksisë diçka shumë personale

Turpërohet gruaja, harron brenda taksisë diçka shumë personale

Po shtohen rastet kur gratë harrojnë lodra seksi në ambiente të ndryshme, gjë që tregon se përdorimi i tyre qenka bërë i domosdoshëm, mesa duket e kryejnë funksionin më mirë se burrat.

Një grua është vënë në siklet, pasi taksisti me të cilin ajo udhëtoi e njoftoi me një mesazh se kishte harruar në taksinë e tij një lodër seksi. Shoferi, i cili punon për një kompani taksish mori një rol të vështirë, ai u mundua që me delikatesë dhe pa e ofenduar ta lajmëronte pasagjeren se kishte harruar diçka tek ai.

“Unë mendoj se ju keni lënë diçka në makinën time”, duke insistuar më tej se ajo ishte diçka personale, po pa ia përmendur emrin. Përgjigja e gruas ishte: “Nuk më mungon asgjë”, ndaj dhe duke mos gjetur fjalë të tjera, shoferi i dërgoi foton dhe pas kësaj gruaja ka thënë se ndihet e turpëruar

. Raste të tilla ka patur shumë këtë vit, kohë më parë, një vajzë i dërgoi një “Selfi” familjes së saj, por harroi që në sfond kishte lodrën e saj të seksit