/Tronditet Show Bizi Shqiptar,dashuri e re mes LINDA MORINA dhe LEK PLEPI !

Tronditet Show Bizi Shqiptar,dashuri e re mes LINDA MORINA dhe LEK PLEPI !

Nje lidhje e re nga VIP-at Shqiptar dashuri e re mes LINDA MORINA dhe LEK PLEPI !
Pas nje emision qe ishte bere dhe publikuar ne internet gjithcka filloj si per shaka, por ato tani me kan krijuar nje lidhje shume te mire, Lek Plepi eshte teper i lumtur per lidhjen me Linda Morinen.

Linda Morina eshte shprehe se jam teper e lumtur me kete lidhje… Linda le falimenderimin live ne shtudio.

Ato ne te ardhmen do te bejne nje video clip se bashku sa me shpejte.

Ja ku filloj gjithcka nga kjo interviste..