/Thirrja e Berishes në Kuvend, Dash Shehi: Rrini të qetë, mos kini frikë, përtej pasionit të Berishës

Thirrja e Berishes në Kuvend, Dash Shehi: Rrini të qetë, mos kini frikë, përtej pasionit të Berishës

Kreu i LZHK-së, Dashamir Shehi nga foltorja e Kuvendit ka reaguar pas thirrjeve të Berishës duke u kërkuar socialistëve që të mos kenë frikë. “Pas kësaj punës së këngës bëhet serioze kjo çështje.

Rrini të qetë se ne që jemi këtu kur ishte kjo puna e ar mëve e mbyllëm dhe e bëmë me letra demokracinë. Kështu që rrini të qetë se nuk ka për të marrë njeri ar mën.

Përtej pasionit të Berishës, rrini të qetë. Ishte koha për të marrë ar mët dhe nuk i morëm” tha Shehi.