TËRMETl “live” në studion e Iajmeve në TV të Shqipërisë, ja si reagojnë prezantueset

Lë kundjet e të rmetit të orës 21:15 minuta janë nd jerë edhe në studion e lajmeve në Ora News dhe në emisionin “Tempora”

Siç shihni edhe këto pamje, spikerja e lajmeve në momentin e të rmetit është fr ikësuar, por ka vazhduar duke prezantuar lajmet.

E njëjta situata ndodhi edhe në studion e emisionit “Tempora”.