/“Termet” ne familjen Kardashian, ngjashmëria e vajzës së Kardashian me truprojën është e frikshme

“Termet” ne familjen Kardashian, ngjashmëria e vajzës së Kardashian me truprojën është e frikshme

Rjeti online ka dale ne deklarata dhe komente nga me te ndryshmet për ngjashmërinë që vajza 3 muajshe e Kylie Jenner ka me truprojën e saj Tim Chung. Ata kane marre edhe foto të vogëlushes dhe Tim duke i krahasuar dhe duhet thënë që ngjashmëria është shume e madhe.

Ashtu si të gjithë ne e dimë babai i Stormit është partneri aktual i Kylie Jenner, Travis Scott të cilët për momentin janë duke festuar 3-mujorin e vogëlushes në bregdet.

Pavarësisht të gjitha pretendimeve tiparet mund të kenë ngjashmëri por është ngjyra e Stormit ajo që bën diferencën sepse i ngjan babait të saj të vërtetë Travis Scott.