/Temperatura te frlkshme, ja çfarë pritet të ndodhë me motin?

Temperatura te frlkshme, ja çfarë pritet të ndodhë me motin?

Europa qëndrore po ifluencohet nga preslon i lartë atmosferik, periferia e tij po kushtëzon mot të qëndrueshëm në territorin e Shqipërisë dhe Kosovë.

Moti do të jetë me kthjellime dhe temperatura të cilat do të vijojnë me rënie të konsiderueshme.

Era do të jetë me drejtim Verilindje (NE) me shpejtësi 10 m/sek në bregdet.

Valëzimi do të jetë i forcës 4 me lartësi vale 1,5 në detet Adriatik dhe Jon.
Temperaturat min dhe max:Zonat malore -9/2°C,Zonat e ulëta -1/9C,Zonat bregdetare 2/10°C