/Të shohësh vdekjen me sy: Kur një gjarpër me zile të merr “peng” (Video)

Të shohësh vdekjen me sy: Kur një gjarpër me zile të merr “peng” (Video)

Jane te rralle ato njerez te cilet nuk i kane frike gjarperinjte por kur behet fjale per me te rrezikshmin ne bote besoj qe frika eshte evidente.

Nje i ri i cili ka vite qe merret me kerkimin e specieve te ndryshme ne nje prej ekspeditave te tij e ka para veten ngushte.

Nje nga gjarperinjte me te rrezikshem ne bote ai me zile e ka zene ngusht dhe pret vetem levizjen e tij qe te sulmoje.

Qetesia e Nick TheWrangler sic e quan ai veten eshte e habitshme dhe duket qe frika nuk eshte pjese e jetes se tij.

Ai eshte i marre peng nga mbreti i gjarperinjeve por perseri Nick e ngacmon ate duke e bere qe te largohet. Ndiqeni videon qe do ju rreqethe mishin.