/Të rriturit rikrijojnë fotografitë e fëmijërisë

Të rriturit rikrijojnë fotografitë e fëmijërisë

Disa të rritur kanë rikrijuar fotografitë e tyre të fëmijërisë dhe rezultatet janë qesharake.

Shumë të rritur ‘turpërohen’ kur i shikojnë fotografitë e fëmijërisë – por jo ata të cilët janë kreativë.

Në vend se t’i fshihnin fotografitë, ata i kanë nxjerrë ato dhe i kanë rikrijuar – duke u fotografuar njëjtë.

 

Ky koleksion i fotografive tregon disa të rritur, të cilët rikrijuan fotografitë e tyre të fëmijërisë vetëm për të nxjerrë disa rezultate qesharake – dhe ia dolën!