/Të gjithë presin shkarkime ministrash, por Edi Rama ka diçka tjetër në kokë(dokumenti)

Të gjithë presin shkarkime ministrash, por Edi Rama ka diçka tjetër në kokë(dokumenti)

Ajo që pritej të ndodhet në mbledhjen e Kryesisë së Partisë Socialiste, uduk sikur u shty për në mbledhjen e Asamblesë Kombëtare. Por në fakt kjo nuk karezultuar e vërtetë. Në një dokument që tregon axhendën e takimit që do tëmbahet të premten, shihet qartë se nuk ka asnjë pikë për rezultatet eministrave.

Mbledhja pritet që të nisë në orën 10:00, ndërsa fjalën e parë do ta mbajë kryeministri Edi Rama. Në këtë mbledhje asambleje janë renditur 8 pika, kryesisht me karakter organizimin e PS-së përpara zgjedhjeve vendore të 30 qershorit.

Mes tyre vlen të theksohet riorganizimi i brendshëm i PS, miratimi i vendimit për krijimin e regjistrit dixhital të PS, miratimi i vendimit për krijimin dhe funksionimin e shtabeve elektorale në të gjitha nivelet për zgjedhjet vendore të 30 qershorit 2019, thirrja e kongresit të PS në datën 30 mars 2019 si dhe miratimi i vendimit për ngritjen e grupit të punës për statutin e ri të PS.

Në asnjë nga pikat e Asamblesë nuk thuhet se do të ketë diskutim lidhur meperformancën e ministrave, duke lënë pezull edhe njëherë tjetër zërat se mundtë ketë shkarkime të disave prej tyre.