/Të gjithë non-senset e dëshmisë së “dëshmitarit X” të Bashës: Nga inati i Agron Xhafajt, tek çudia e regjistrimit të bisedës

Të gjithë non-senset e dëshmisë së “dëshmitarit X” të Bashës: Nga inati i Agron Xhafajt, tek çudia e regjistrimit të bisedës

Albert Veliu, 51- vjeçari i nxjerrë nga Lulzim Basha si “dëshmitari X”, i cili thotë se është i papunë, por vetëm një muaj më parë protestonte në Vlorë si biznesmen, në dëshminë e tij ka disa non-sense që vështirë se mund të shpjegohen me logjikë të thjeshtë.
Në fillim të dëshmisë së tij, ai thotë se kur ran ë burg, Agron Xhafaj i ktheu kurrizin.
“Punonim bashkë. Nuk më solli asnjë paketë cigare si shok, për aq vjet që njiheshim bashkë”, thotë ai.
Por në mënyrë të çuditshme, sapo ai doli nga burgu, Agron Xhafaj, sipas tij, i ofroi punë për të birin.

Nga një njeri që e kishte bërë “hasha”, Agron Xhafaj papritur ishte bërë zemërbutë për Veliun.

Dhe për më tepër, pasi kishin vite që kishin shkëputur marrëdhëniet, Agron Xhafaj ishte gati që ta ndihmonte atë të dërgonte hashash në Itali!

Skafisti në çdo moment të intervistës përsërit se nuk kishte ndërmend që të bënte vërtet rrugën drejt Italisë, por e gjitha ishte një provë që kishte dashur t’i bënte Agron Xhafajt.

Pra, 51-vjeçari skafist na del aq i zgjuar, sa do t’i bënte një rreng Agron Xhafajt!

“Shkoj te im bir, i kishte thënë shoku i Agronit pronarit të djalit: Shiko se babai jot është bërë figurë e njohur në Vlorë!

Vete shikoj ato që shikoj se nuk marr vesh nga këto telefonat, më thanë “është zëri jot”, pronari i djalit.

Ia kishte thënë shoku i ngushtë i imi dhe i Agronit “është zëri i Babales”.

I kishte thënë Agroni që t’i bëni presion Babales”, thotë ai.

Tani nuk kuptohet përse Agron Xhafaj duhet t’i bënte presion Veliut, kur vetë ky i fundit kishte shkuar për t’i kërkuar ndihmë atij!

Dhe përse Agron Xhafaj duhej të përgjonte veten e vet.

Më tej ai thotë se Agroni ka bërë të tjera filmime me të.

Agron Xhafaj, që sipas tij komandon gjithë Vlorën, paska qenë në fakt aq naiv sipas këtij skafistit, sa të përgjonte dhe filmonte veten, për pisllëqet që bënte.

Të marrësh seriozisht një skafist është vetë non-sens në fakt, por dëshmia e tij duke e thurrur shumë keq.(TemA)