/Të gjithë e njohin si Bora Zemani, por emri i saj i vërtetë ka një kuptim tjetër (Foto)

Të gjithë e njohin si Bora Zemani, por emri i saj i vërtetë ka një kuptim tjetër (Foto)

Bora Zemani është padyshim një nga moderatoret më të pëlqyera e komentuar shpesh si nga ana profesionale ashtu dhe private.

Ajo shkëlqeu gjatë prezantimit së fundmi të festivalit ‘Kënga Magjike 2018’ krah Ardit Gjebreas.

Me gjithë se të gjithe e njohim si Bora Zemani në një intervistë për ‘Revistën Class’ ajo ka treguar se në fakt emri i saj është Borana dhe pas këtij emri qëndron një histori tepër e veçantë.

Duke qënë se ka lindur në janar mamaja e Borës kishtë parë në atë kohë në ‘Teatrin e Operës dhe Baletit’ operën shqiptare ‘Borana’ dhe nga kjo vepër ishte frymëzuar për t’ja vendosur emrin vajzës së saj.