/Tani është me Lindën, por s’do ta besoni sa femra ka pasur Edi Rama para saj

Tani është me Lindën, por s’do ta besoni sa femra ka pasur Edi Rama para saj

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama nuk është hapur shumë për jetën e tij private.

Megjithatë, dihet se ai ka patur 4 femra në jetën e tij.

Shikojini më poshtë:

E para është artistja Matilda Makoçi, me të cilën Rama ka edhe një djalë.

Më pas ai ka qenë i lidhur me një gjermane e quajtur Eva, por e cila si duket u irritua shpejtë me Shqiperinë dhe e la politikanin. Shumë shpejtë ai nisi një lidhje të re me prezantuesen e njohur, Rudina Magjistari, me të cilën bashkëjetoi për pesë vite.

Rama gjeti dashurinë e jetës në tentimin e katërt. Aktualisht ai është i martuar me Linda Bashën.