/Studentët bëjnë veprimin legjendar, nuk do t’u besoni syve se çfarë u punojnë pankartave të partive (Video)

Studentët bëjnë veprimin legjendar, nuk do t’u besoni syve se çfarë u punojnë pankartave të partive (Video)

U akuzuan se jane te politizuar dhe se protesta u perca, por studentet e treguan me se miri dhe e vertetuan qe kjo nuk eshte e vertete. Ata deshmuan se nuk jane te politizuar dhe jane me te bashkuar se kurre.

Ne videon e me poshtme studentet shfaqen duke grisur pankartat e partive politike dhe duke pohuar se jane te lire dhe te paanshem. Per me shume detaje ndiqni videon e meposhtme: