/Spartak Ngjela trondlt të madh e të vogël: Serbia dhe Maqedonia janë troje shqiptare! Ja biseda sekrete e Metës me Ali Ahmetin

Spartak Ngjela trondlt të madh e të vogël: Serbia dhe Maqedonia janë troje shqiptare! Ja biseda sekrete e Metës me Ali Ahmetin

“Burimet e mia nga partia e Ali Ahmetit (PDI), thonë për mua se Meta i ka kërkuar të bashkohet me Gruevskin dhe jo me Zaevin”, u shpreh avokati Spartak Ngjela në “Open” duke hedhur kështu dyshime se arr.atisja e ish-kryeministrit të Maqedonisë Nikolla Gruevski duke kaluar nga Shqipëria është bërë e mundur nga politika shqiptare.

“Për mendimin tim shkaku kryesor i gjthë kësaj është ngritja e Shqipërisë në sensin e interesit. Janë dy shtete etnike, por fanta-zmë. S’kanë territor as Serbia dhe as Maqedonia, janë troje shqiptare. Këta të tjerët janë fanta-zmë fare. Problemi është se në momentin që ka një krizë identiteti këta janë “out”. Sapo u ngrit personaliteti dhe filloi historia e identifikimit të shqiptarëve edhe bashkëpunim, Gruevksi iku. Gruevski është një njeri i zi anti.shqiptar.

Këta nuk kanë të ardhme në funksion të konceptit shqiptar. Shqiptarët do i marrin të gjitha të drejtat. Cilat janë faktet që rëndojnë botën politike shqiptare. Sipas të dhënave që jep ai i partisë së Ali Ahmetit i PDI-së ai thotë se Meta i ka kërkuar të bashkohet me Gruevskin dhe jo me Zaevin dhe kjo është e vërtetë kështu thonë të paktën burimet e tyre për mua.

Faktin që i kërkon këtë për një anti.shqiptar është “out” dhe është një hall. Ky hall vazhdon. Ka një Iuftë antlkorrupslon në Shqipëri, nuk dihet ç’ndodh. Ky ka qenë një shtet i pakontrolluar, vidhet. “Nëse ndodh njëherë është rast, nëse përsëritet është raport”, ka thënë Kanti dhe ky është raport”, u shpreh Ngjela.