/Shtirej si djalë i mirë me gratë e mar tuara, dhe u kërkonte foto lNTlME , shqiptarin e ben italianja te pendohet me jete

Shtirej si djalë i mirë me gratë e mar tuara, dhe u kërkonte foto lNTlME , shqiptarin e ben italianja te pendohet me jete

Një i ri shqiptar ka futur në ku rth një grua të mar tuar italiane përmes një profili të rremë si djalë i mirë. 24 vjecari ka nisur këtë histori në rrjetin social Facebook, dhe sipas aktakuzës, ai detyroi një grua të martuar që të kryente kundër vuIInetit të saj, veprime se.ksuale. Historia fillon në Facebook. I riu i dërgon kërkesë për miqësi gruas së martuar dhe me kalimin e kohës, ia del ta fus në grackë nëpërmjet “like-ve dhe kujdesit” për të. Historia shkoi deri aty, sa gruaja i dërgoi atij foto n.udo. Pikërisht, këtu nisi kurthi. Pas disa ditësh, i riu kontakton gruan dhe i tregoi asaj gjoja i frlkësuar, se dikush i kishte parë fotot dhe i kishte kopjuar ato.

Me anë të këtyre fotografive, i riu e shant azhon duke i kërkuar takim, në të kundërt do të pubIikonte fotot në rrjetet sociale dhe do t’i tregonte burrit të saj. Gruaja është e detyruar ta pranojë takimin, duke ditur se miku misterioz i njohur në mënyrë virtuale, mund të kërkojë vetëm një gjë; që të ketë marr ëdhënie sek.suale. Sigurisht, gruaja takoi një tjetër person nga ai që kishte parë në foto. I riu kërkon falje në emër të të “njohurit të tij” në Facebook. Por, historia nuk u mbyll këtu pasi ai rikthehet sërish ditë më vonë, duke takuar një takim tjetër për mikun misterioz.

Situata degj.eneron pas i riu kërkoi të tjera foto sek.suale më të qarta dhe një takim të ri për qëIIime sek.suale. Gruaja shkon për ta takuar, por kësaj here, ishte ngritur kur thi kundër të riut shqiptar. Karabinierët ndërhyjnë në momentin e takimit dhe e arr.estojnë. I riu u pra ngos më 23 janar dhe përfundoi në b.urg. Më pas u mbajt seanca e vlerësimit të masës së arr.estit. Ai akuzohet për dh.unë sek.suale, dh.unë private, faIsifikim për përdorimin e një profili të rremë. Nuk ishte hera e parë që ai kreu një kr.im të tillë, përveç një serie të gjatë kr.imesh kundër pasurisë dhe njerëzve.