/Shteti gjerman më ndau nga familja. Si u ndjeva kur derën ma hapi një burrë tjetër

Shteti gjerman më ndau nga familja. Si u ndjeva kur derën ma hapi një burrë tjetër

Historia e një babai i cili ka frike se do humbëse 2 fëmijët e tij ka folur në News24, shkruan AlbnaienshowShkuan familjarisht në Gjermani por ai duhej te kthehej mbrapsht, pasi arriti të shkonte serish në një vizitë surprize tek dera e shtëpisë i doli një burrë i panjohur, sipas tij ai moment ishte fundi i martesës.

Aktualisht ai është i detyruar të shkojë të shohë çdo fundjavë fëmijët në Gjermani dhe kjo për të është e pamundur.Ai bën apel që ata te kthehen e të jetojnë më të.