/‘Shtanget’ këngëtari shqiptar, gruaja i bën dhuratën marramendëse (Video)

‘Shtanget’ këngëtari shqiptar, gruaja i bën dhuratën marramendëse (Video)

Këngëtari i njohur shqiptar është befasuar nga bashkëshortja e tij.

Bëhet fjalë për Dulin. Gruaja e tij e ka befasuar me një dhuratë prestigjoze. Ajo i ka dhënë një makinë vlera e të cilës shkon në rreth 100 mijë euro.

Ai duket mjaft i befasuar dhe i lumtur njëkohësisht teksa në duar e tij mban çelsat e mjetit tip ‘Audi RS6’./Shqipëriaime