/Shqiponja sulmon leopardin tenton ta marr me veti, luftë e pazakonshme (Video)

Shqiponja sulmon leopardin tenton ta marr me veti, luftë e pazakonshme (Video)

Shqiponja ka bërë një luftë të jashtëzakonshme për të realizuar qëllimin e saj.

Mbërthyer me krahët e gjatë dhe ngulitur thonjtë e këmbëve në kafshët tjera, ajo është fituese e çdo lufte.

Të tilla do të shihni mes saj dhe qenit, ujkut, gjarprit e shumë të tjera.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe mësoni fuqinë e pabesueshme te saj.