/SHPERTHEN GJONI: KJO MO*STËR NUK DUHET LEJUAR TË HYJË MË NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË …

SHPERTHEN GJONI: KJO MO*STËR NUK DUHET LEJUAR TË HYJË MË NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË …

Anëtari i kryesisë së LSI, ish kandidat për deputet, Ralf Gjoni, thotë se eurodeputetja e Qipros, Eleni Thocarus e cila mori pjesë ditën e djeshme në varrlmln e Kaçifas në Bularat, nuk duhet lejuar të hyjë më në Shqipëri.

Sipas Gjonit, Ministria e Jashtme ka detyrim të kërkojë sqarime e të dërgojë notë pro-teste pranë autoriteteve qipriote dhe pranë Presidentit të Parlamentit Evropian

“Që Parlamenti Evropian ka një qerre me idlotë eks.tremlstë, ky nuk është më sekret, por që një Eurodeputete eks.tremlste si kjo fytyra këtu të vijë e të pë.shtyjë mbi Shqipërinë brenda territorit shqiptar, kjo është e patoIerueshme. Ministria e Jashtme ka detyrim të kërkojë sqarime e të dërgojë notë proteste pranë autoriteteve qipriote dhe pranë Presidentit të Parlamentit Evropian. Kjo monstër e fandaksur fashlste nuk duhet lejuar të hyjë më në RepubIikën e Shqipërisë”, shkruan Gjoni.

Kujtojmë se Eurodeputetja qipriote ka qenë edhe pak ditë më parë në familjan Kaçifas, ku deklaroi se vr…asjen e 35-vjeçarit do të dërgonte në Parlamentin Europian. Sipas saj, Kostandino Kaçifas mund të arr..estohej, por jo të vr.ltej.