/Shpërndajeni sa më shumë: Profesori shqiptar dërgon fëmijët për shërim në Amerikë, ja kontaktet!

Shpërndajeni sa më shumë: Profesori shqiptar dërgon fëmijët për shërim në Amerikë, ja kontaktet!

Doktori Mallzum Belegu ka ndërmarr një nismë, duke u kërkuar të gjithë familjarëve që kanë fëmijë me defekte me zemër të lajmërohen te ai.

Ai ka publikuar numrat e tij kontaktues, përmes së cilëve mund të lajmërohen të interesuarit. Belegu ka bërë thirrje që ky njoftim të shpërndahet sa më shumë dhe të arrij te secila familje që ka fëmijë me defekte në zemër, shkruan Indeksonline.

Ky është njoftimi i dr.Mazllum Belegu:

Njoftim,

Prof.Dr. Mazllum Belegu bënë thirrje që të lajmërohen në numrin e tij 049 dhe ‎044 126 065 të gjithë ata prindër që kanë fëmije me defekte në zemër, në mënyrë që të vlerësohen dhe të shkojnë për shërim në SHBA. Duke qenë se vlerësimi i fëmijëve do të fillon në Mars, do të bënim mirë që ta shpërndajmë sa me shume këtë lajm, në mënyrë që të arrijë të secila familje në Kosovë.

Shpërndaje me të tjerët.