/Shpallini QYTETARË NDERI këta BANORË! Çfarë kanë bërë është për t’u duartrokitur

Shpallini QYTETARË NDERI këta BANORË! Çfarë kanë bërë është për t’u duartrokitur

Një shembull unikal ky që përcjellin banorët e fshatit Shishtavec në Kukës.

Ata, me lekët e tyre dhe fëmijëve që i ndihmojnë nga jashtë shtetit, kanë nisur të ndërtojnë çezme.

Siç shihet edhe në këto foto, të cilat janë publikuar në rrjetet sociale, ata kanë mbledhur një sasi të konsiderueshme parash dhe më pas kanë nisur nga puna.

Madje, disa prej tyre kanë përfunduar së ndërtuari, duke bërë që banorët të mbushin ujë pranë tyre, me kushte shumë më të përmirësuara.

Kjo nuk është hera e parë që banorët e Shishtavecit nuk e lënë veten në mëshirë të shtetit por marrin vetë në dorë “frerët” e jetës së tyre.

Më herët ata kanë shtruar copëza rrugësh dhe kanë pastruar plehrat.