/Shokohet administrata: S..s gjatë orarit të punës, ja pamjet shokuese

Shokohet administrata: S..s gjatë orarit të punës, ja pamjet shokuese

Janë shtuar ndjeshëm rastet kur kolegët e punës shkojnë më tej, duke provuar edhe të argëtohen së bashku.

Rasti i freskët vjen nga administrata shtetërore britanike u’ godi’t nga një skandal seksual, ku në publik u shfaq një video me punonjësit e Fondit PIO në skena të pahijshme gjatë orarit të punës.

Punëtorja e Fondit PIO dhe punëtori i kompanisë së sigurimit mund të mbesin pa punë pas incidentit i cili ndodhi të hënën paradite.

Ato kanë shkuar në pjesën e pasme të Fondit, vend ky i cili shfrytëzohej për të pirë cigare, por kur askush nuk ka qenë rreth tyre, kanë vendosur që pak të “argëtohen”.

Fillimisht filluat të puthen me pasion, pastaj zonja e ka kënaqur dhe me seks oral të dashurin e saj në publik.

Mirëpo fqinjët nga ndërtesa i kanë xhiruar në aksion.

Nga kompania sigurisë e kanë pranuar se personi në fjalë është punonjës i tyre, kukanë thënë se për këtë akt do të marrin masa.

Për të dy është vendosur të bëhen procedura disiplinore.