/Shoferi i taksisë i thotë klientit që po humbet shtëpinë e tij, por nuk e kishte idenë se ky person ishte një i famshëm që do t`i ndryshonte jetën!

Shoferi i taksisë i thotë klientit që po humbet shtëpinë e tij, por nuk e kishte idenë se ky person ishte një i famshëm që do t`i ndryshonte jetën!

Nje shofer taksie ,ne nje dite te zakonshme mori nje pasagjer,i cili ‘ndryshoi trajektoren e gjithë ekzistencës së tij’. Pedro është një shofer taksie në Las Vegas dhe ndërsa shumica nuk do të shqetësoheshin aspak duke degjuar historinë e tij, nje njeri i vecante veproi ndryshe.

Jo vetëm që ky njeri e dëgjoi historinë e Pedros, por gjithashtu vendosi të bënte diçka për te.
Rruges ,duke e derguar pasagjerin per ne aeroport, Pedro vendosi të hapej per problemet e tij ,derisa erdhi rradha tek pagesat e shtepise. Ai kishte marrë një njoftim nga hipoteka dhe gjërat dukeshin te zymta per te.

Pedro nuk e njohu pasagjerin dhe nuk e dinte se ishte në praninë e një njeriu që kishte fuqinë për ta ndryshuar situatën e tij për mirë. Quincy Amarikwa eshte futbollist i San Jose dhe vendosi ti ofronte ndihmen e tij Pedros.