/Shkon të shoh djalin 6 vjeçar gjatë kohës së drekës në shkollë por ja çfarë zbulon

Shkon të shoh djalin 6 vjeçar gjatë kohës së drekës në shkollë por ja çfarë zbulon

Një djalë 6-vjeçar mbërriti vonë në shkollë se familja e tij kishte pasur probIeme me makinë atë ditë, dhe nëna e tij e dinte se djali i saj do merrte një dënim gjatë drekës për shkak të vonesës.

Gjatë drekës, mamaja vizitoi djalin për të parë se si po ia dilte – por ajo ishte e trondltur kur hyri në dhomën e drekës dhe zbuloi se dënlmi i tij ishte më shumë një turpërim pubIik sesa një dënim.

Ai ishte ulur vetëm në një tavolinë me një ndarje kartoni para fytyrës, duke e penguar që të shihte ose të bënte kontakt me nxënësit e tjerë.

Ai ishte duke qa-rë, i posht-ëruar, i mërzltur.

Mamaja ishte e zemëruar, sidomos pasi e dinte që nuk bëhej shpesh vonë për shkollë dhe nuk ishte aq vonë vonë sa të merrte një dënlm.