/Shkon në Gjermani të kërkojë gruan me dy fëmijët, cmendet shkodrani nga ajo që zbulon

Shkon në Gjermani të kërkojë gruan me dy fëmijët, cmendet shkodrani nga ajo që zbulon

Mbrëmjen e sotme, një burrë nga Shkodra ka de.noncuar në emisionin “Pa gjurmë” në Report Tv ikjen e gruas së tij bashkë me dy fëmijët.

Elton Beqiri tregoi se si gruaja iku në Gjermani pa ia treguar burrit destinacionin e saj. Ajo i kërkoi prokurën e fëmijëve dhe ai ia ka dhënë.

Mirëpo, me të arritur atje, 4 vite më parë, ajo i ka fikur telefonin dhe nuk ia ka hapur më.

Ai tregoi në emision:

Më kanë marrë vetë fëmijët, kam folur. Ajo nuk donte të fliste”
Ai ka vajtur vetë në Gjermani në kërkim të fëmijëve, por u përball me surprizën e hldhur.

Pasi u fut në Facebook për t’i shkruar për ta takuar, ai vuri re se gruaja e tij ishte martuar me një pakistanez dhe kishte ndryshuar edhe emrin.

Ai u shpreh:

Është martuar me një pakistanez dhe jeton në Zvicër”
Sot ai kërkon që të takojë fëmijët e tij, pasi tashmë ata jetojnë me pakistanezin.