/Shkon ne dyqan dhe bleu rroba për vajzën, gruaja vë duart në kokë kur shikon brenda qeses

Shkon ne dyqan dhe bleu rroba për vajzën, gruaja vë duart në kokë kur shikon brenda qeses

Një nënë e re në moshë ka ngelur pa fjalë kur ka parë se çfarë kishte brenda qeses ku kishte futur një veshje të re për vogëlushen e saj.

Emma Tetlow hyri në një dyqan në Angli dhe zgjodhi një badi me ngjyra pastel që kishte imazhe të bufave të printuara kudo.

Ajo u mendua dy herë para se të merrte atë veshje pasi sytë e saj panë diçka tjetër. Sipas 33-vjeçares, bufat e kthyer mbrapsht ngjanin si gj.oks femrash.

Printime të tilla ishin edhe në rroba të tjera për fëmijë.

Pasi ia dërgoi fotografitë nënës, Emma vendosi ta kthejë veshjen pasi vajza e saj nuk mund të kishte një garderobë të tillë.