/Shkoi në pushime për 5 javë, u habit çfarë gjeti në veturën Golf kur u kthye

Shkoi në pushime për 5 javë, u habit çfarë gjeti në veturën Golf kur u kthye

Kishte shkuar për pushime 5 javore në Vietnam e Tajlandë së bashku me të dashurën, ndërsa veturën e tij të tipit Golf e kishte lënë në garazh.

Adreë Wilkins u rikthye në Angli, por vetura nuk po funksiononte si duhej.

Shkoi hapte sirtarin brenda veturës për të lënë syzet e diellit … u habit kur e pas se ishte mbushur plot me kokrra të lisit.

“Kur e hapa 8 kokrra ranë në poshtë, mund të imagjinoni sa isha i befasuar”, tha ai.

Ai menjëherë shkoi te mekaniku, e atje e kuptoi çfarë kishte ndodhur vërtetë.

Një ketër e kishte shndërruar veturën e tij në magazinë  të dimrit. Kishte mbushur me lëndë lisi edhe një pjesë në motorrin e veturës, pasta edhe në pjesën e ndërruesit të shpejtësive.

“Kur e dërgova te mekaniku, retth veturës u mboldhën 10 mekanikë dhe shpërthyen në të qeshura. Ketrri e ksihte mbushur praktikisht me kokrra cdo pjesë të mundshme në veturë. Kishte mbi 100 kokrra”, Wilkins.

“Më vjen keq që ia kam prishur dimrin (ketrrit))”, përfundoi ai.