/SHBA bIIokon pasuritë e poIitikanëve të korr uptuar, FBl ka listën. Berisha, Meta, Rama e Basha dhe familjarët e tyre, në “rrjetë”

SHBA bIIokon pasuritë e poIitikanëve të korr uptuar, FBl ka listën. Berisha, Meta, Rama e Basha dhe familjarët e tyre, në “rrjetë”

Sikurse ka paralajmëruar “Pamfleti” një vit më parë e në vijimësi, SHBA do të shpallte të padëshirueshëm duke mos e lejuar të hyjë në kufi ish kryeministrin Sali Berisha dhe familjen e tij, përfshirë dhe djalin Shkelzen Berisha dhe vajzën Argita Berisha Malltezi. Kjo është vendosur dy javë, dhe pritet vetëm zbardhja e vendimit të qeverisë amerikane, që do të firmoset nga sekretari i Shtetit, ashtu sikurse u veprua me Adriatik Llallën e familjen e tij.

Në radhë janë politikanë të tjerë, mes të cilëve dhe Meta, Basha, Kryemadhi dhe Rama. Sikurse kemi paralajmëruar, ka filluar bIIokimi nga ana e organeve ligjzbatuese amerikane i pasurive të politikanëve shqiptarë, të vëna me korr upsion.Pasuritë e Berishës, Metës, Ramës, Bashës, ministrave dhe ish ministrave të PS, PD e LSI dhe zyrtarëve të lartë e familjarët e tyre, janë nën “shënjestrën” e organeve ligjzbatuese amerikane. FBI ka marrë në dorë listën e zbardhur të këtyre pasurive brenda e jashtë vendit dhe pritet që këto para të bllokohen dhe të rikthehen në arkën e shtetit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, partneri më i afërt i shqiptarëve, kanë vendosur të pastrojnë njëherë e mirë Shqipërinë nga maskarenjtë dhe haj dutët.

Pas shpalljes të padëshiruar të gati gjithë kupolës së prokurorisë dhe të gjykatave të të gjitha niveleve, duke iu revokuar vizat, tashmë radha për t’u shpallur “non grata” i ka ardhur politikës.

Sikurse ka paralajmëruar “Pamfleti” një vit më parë e në vijimësi, SHBA do të shpallte të padëshirueshëm duke mos e lejuar të hyjë në kufi ish kryeministrin Sali Berisha dhe familjen e tij, përfshirë dhe djalin Shkelzen Berisha dhe vajzën Argita Berisha Malltezi.

Kjo është vendosur këto dy javë, dhe pritet vetëm zbardhja e vendimit të qeverisë amerikane, që do të firmoset nga sekretari i Shtetit, ashtu sikurse u veprua me Adriatik Llallën e familjen e tij.

Në radhë janë politikanë të tjerë, mes të cilëve dhe Ilir Meta, Lulzim Basha, Monika Kryemadhi, por është në “projeksion” dhe Edi Rama.

Por nga ana tjetër sikurse ka paralajmëruar sërish “Pamfleti”, ka filluar bllokimi nga ana e or ganeve ligjzbatuese amerikane i pasurive të politikanëve shqiptarë, të vëna me korr upsion.

Pasuritë e Berishës, Metës, Ramës, Bashës, ministrave dhe ish ministrave të PS, PD e LSI dhe zyrtarëve të lartë e familjarët e tyre, janë nën “shënjestrën” e organeve ligjzbatuese amerikane.

Mësohet se FBI ka marrë në dorë listën e zbardhur të këtyre pasurive jashtë vendit dhe brenda vendit, dhe pas një “kryqëzimi” formal, do të konkludojnë shumë shpejt në bllokimin e këtyre pasurive jashtë vendit. Të cilat do të jenë të humbura për ta, pasi e kanë të vështirë të lëvizin, për shkak të revokimit të vizave nga ana e qeverisë amerikane.

Në këtë mënyrë suImi në front të gjërë kundër politikanëve dhe zyrtarëve të korrnuptuar shqiptarë, nga ana e organeve ligjzbatuese amerikane, pritet të rikthejë në arkën e shtetit miliona e miliona dollarë të grabbitur nga këta maskbarenj, vit pas viti./Pamfleti