/Serish lajm i dites shqiptari ne Greqi!Emigranti shqiptar bën për spitaI poIicët grek

Serish lajm i dites shqiptari ne Greqi!Emigranti shqiptar bën për spitaI poIicët grek

Shqiptari bën për spitaI poIicët grek.
Një ngjarie e r-ëndë raportohet të ketë ndodhur në Volos të Greqisë, ku një shqiptar është arre-stuar nga policia pasi ka ushtruar dhu.në ndaj disa efektivëve.

Sipas mediave greke shqiptari 31 vjeçar, ka qënë i dahur dhe gjatë kontrollit nga policia, ai i ka suImuar menjëherë duke i godltur në fytyrë.

Ata thërritën për ndihmë patruIIa të tjera, të cilat bënë të mundur arr..estimin e shqiptarit. Edhe shoqërimi i tij drejt paraburglmit nuk ka qenë i lehtë pasi ai vazhdonte të kundërshotonte forcat e rendlt.