/S’do ta besoni! Ndodh njëherë në 823 vjet, fenomeni i jashtëzakonshëm që do të sjellë DHJETORI (FOTO)

S’do ta besoni! Ndodh njëherë në 823 vjet, fenomeni i jashtëzakonshëm që do të sjellë DHJETORI (FOTO)

Muaji Dhjetor i këtij viti pritet të jetë një muaj mjaft i veçantë. Fenomeni që e bën këtë muaj të veçantë është se ndodh vetëm një herë në 823 vjet.
Në do të përjetojmë për herë të parë në jetën tonë këtë fenomen, pasi në muajin dhjetor do të kemi 5 të shtuna, 5 të diela dhe 5 të hëna.

Kjo ndodh vetëm një herë në 823 vjet.

Kinezët e quajnë këtë “Toka e plotë e parave” me idenë se shumë njerëz mund të pasurohen gjatë kësaj kohe.