/Sapo u rikthye nga dëmtimi, por matadori merret zvarrë nga demi, momentet tronditëse

Sapo u rikthye nga dëmtimi, por matadori merret zvarrë nga demi, momentet tronditëse

Ishte shfaqja e tij e parë pasi ishte nxjerrë me dëmtime të rënda nga arena e Valencias, ku demi e kishte plagosur rëndë.

Dhe pikërisht në ditën e rikthimit, sërish pëson një dëmtim të rëndë nga demi, këtë herë në arenën e Sevijas në Spanjë.

Momentet e frikshme janë fiksuar nga kamerat dhe po bëjnë xhiron e botës. Matadori emri i të cilit nuk bëhet me dije shtrihet përtokë nga demi i cili godet disa herë.

Aty ndërhyjnë disa persona që i vijnë në ndihmë ndërkohë matadori i pafat duhet të kalojë kohë të gjatë të rikuperohet.a/.m./noa.al/