/Sapo doli!Lexohen letrat e fatit për secilën shenjë të Horoskopit.Nuk e keni idenë çfarë ju pret

Sapo doli!Lexohen letrat e fatit për secilën shenjë të Horoskopit.Nuk e keni idenë çfarë ju pret

Dashi/ Vlerësoni gjithçka që keni. Një treshe e kartave pozitive, këtë javë, Dashi këshillohet të shfrytëzojë gjithçka që keni marrë në jetë! Letrat ju kujtojnë se është në të mirën tuaj kur udhëhiqeni nga optimizmi dhe entuziazmi. Çfarë ju frymëzon më së shumti tani? Merruni më shumë me të, kryeni dhe bëni disa lëvizje të guximshme. Udhëhiquni drejt asaj që ju motivon.

Demi/ Njohja e re ju ndihmon të trajtoni një çështje. Të gjitha kartat tuaja janë vepra të mëdha që vijnë si mesazhe nga Universi. Kështu që kjo është një javë e rëndësishme, potencialisht “ndryshim i lojës” për Demin! Forca zbulon që ju do të përballeni me një fatkeqësi dhe do të arrini nëpërmjet saj më lart në progres.

Binjakët/ Jini të frymëzuar. Një ide e re është gati për të shpërthyer në botën tuaj. Letrat tregojnë se do të jetë emocionuese, motivuese dhe autentike të ndihesh si “ti”. Ata tregojnë se kjo ide vjen nga imagjinata juaj, kështu që jepini vetes shumë mundësi për t’u çlodhur, për të menduar këtë javë. Mendja juaj po punon jashtë orarit, prapa skenave, për t’iu bashkuar pikave në një mënyrë të re dhe për të shërbyer një mundësi të re që kurrë nuk keni menduar më parë.

Gaforrja/ Kujdesuni për veten. Ju meritoni pak kohë dhe disa trajtime të mrekullueshme. Letrat tregojnë se keni qenë duke punuar shumë fort dhe keni bërë përparim të madh. Ju jeni një ushtar. Por çdo ushtar ka nevojë për disa pushime herë pas here. Letrat ju ftojnë për t’u argëtuar në gjërat që ju më pëlqejnë. Bota është plot kënaqësi dhe duhet të gëzoni me njerëzit që doni.

LUani/ Koha për t’u përqëndruar në një dëshirë që e keni lënë të zbehet/ Thellë jush e dini atë që doni, por është e shtypur me shtresat e sjelljes “së duhur” dhe “duhet ta bëj”, mendime këto që janë rritur gjatë viteve. Letrat kombinojnë forcat këtë javë për të siguruar që kjo “dëshirë e vërtetë” të shpërthejë në ndërgjegjen tuaj edhe një herë, duke kërkuar të pranohet dhe të vihet në jetë.

Virgjëresha/ Merruni me diçka të re. Ju do të merrni disa lajme (të mira) që ju mundësojnë të filloni diçka të re, e cila me të vërtetë do të rritë begatinë tuaj të ardhshme. Ndoshta është një kurs trajnimi, një ftesë për të marrë një hobi të ri, një regjim ushtrimesh, një libër që ndryshon pamjen tuaj … diçka që ju frymëzon në të tashmen dhe gjithashtu mund të shihni potencial për të ardhmen.

Peshorja/ Koha për të nxituar. Ju jeni të zgjuar dhe Peshores i pëlqejnë gjërat e mira në jetë. Kjo dëshirë për luks dhe zgjuarsi për të krijuar burime për ta bërë këtë, ju bën një sipërmarrës! Këtë javë, letrat ju sjellin një mundësi të re ose një ide të shkëlqyeshme për të bërë para. Është diçka që ju menjëherë ndiheni optimistë, edhe nëse kjo mund të “ngrijë disa vetulla” ose të tërheqë disa komente thumbuese.

Akrepi/ Mundësia troket. Çdo kartë, këtë javë, paraqet mundësi të reja në një formë apo një tjetër që të shkoni në shtatë ditët e ardhshme me shpresa të mëdha, Akrep. Sa më të lartë që ta keni qëllimin, aq më mirë rezultati, prandaj zgjasni aq sa guxoni … dhe pastaj edhe pak më shumë! Letrat tregojnë se të tjerët janë të gatshëm të ndihmojnë, të përfshihen dhe madje të ofrojnë një avantazh shumë të vlerësuar. Ylli premton se ju nuk mund të dështoni … kështu, duke e ditur këtë, çfarë do të donit të bënit më së shumti?

Shigjetari/ Tregoni kujdes. Ju jeni një person i natyrshëm, që beson dhe është i hapur. Dhe unë dua që ju të mos jeni ai person këtë javë. Të gjitha këto karta tregojnë për mbylljen disi të kapakëve, duke luajtur në siguri, duke mbrojtur interesat tuaja dhe, nëse keni dyshime, duke ruajtur veten mirë. Letrat thonë të mbroheni. Këtë javë duhet të siguroheni që ju keni aleatë me qëllime të mira.

Bricjapi/ Ju jeni në rrugën e duhur. Letrat këtë javë tregojnë që ju jeni ende duke punuar në diçka dhe duhet të provoni qasje të ndryshme (madje radikale) për të provuar ta godisni me sukses atë. Jeni i sigurt për shkak se letra provon se jeni në rrugën e duhur dhe kjo përpjekje do të sjellë fryte. Keni nevojë për mbështetjen e njerëzve të tjerë për të realizuar ambiciet tuaja (të mëdha).

Ujori/ Mos u mbytni në një pikë ujë. Mendoj se ju keni gjëra mbizotëruese, Ujor. Dhe kur them që truri juaj i madh është duke rrahur shumë shpejt, atëherë, më besoni, me të vërtetë është. Mendja juaj mund të përpunojë shumë faktorë në të njëjtën kohë dhe ju pëlqeni të stimuloheni mentalisht, por nganjëherë kjo gjë ju dëmton. Letrat tregojnë se jeni në prag gremine që kjo të ndodhë. Pra, tërhiquni pak nga buza e greminës.

Peshqit/ Çështjet do të zgjidhen shpejt në favorin tuaj. A po bëhet gjithçka shumë? Letrat shfaqet kur ne jemi në rrezik të mbingarkesës dhe peshohen nga detyrat, detyrimet, presionet dhe shqetësimet. I dashur Peshk, ju nuk jeni ndërtuar për të mbajtur një peshë shumë të rëndë. Duhet të ndiheni të lirë dhe të pajustifikuar. Në rrënjë të gjithë kësaj është një padrejtësi, me të cilën jetoni prej një kohe të gjatë.