/Saliu i kthen përgjigje Gaz Demit: “Ti nuk preke dot Xhelalin e Kamzës e jo të më rrahësh mua Saliun e Viçidolit”

Saliu i kthen përgjigje Gaz Demit: “Ti nuk preke dot Xhelalin e Kamzës e jo të më rrahësh mua Saliun e Viçidolit”

Në mbrëmje, Saliu morri një mesazh nga një “Bathorist” digjital, me këtë teskt: – O doktor, o hero, gjithë Kamza ty të do! Po të jap një lajm shumë të gëzuar për ty dhe për gjithë qendrestarët e PD. Sot, në mes të fushës së Kamzës, në sy të gjithë katundit, Xhelali rrahu Gaz Demin.

Ia mbylli gojën këtij bashkëpunëtori të Edvin Ramës, që guxoi të friksonte ty, për të mos folur kundër krimit dhe korrupsionit. Doktor, neve na ke gjithmonë gati, nuk kanë vdekur demokratët e Xhelalit”.

Pasi e lexoi mesazhin, Saliu fërkoi hundën e fut në mendime. E rilezoi edhe disa herë dhe pastaj i telefonoi djalit të Fahriut, i cili mendoi se doktori do ta falenderonte që kishte bërë zhele komisionerët e PS në kunvend dhe e hapi telefonin me kënaqësi.

Saliu i tha: – Ore spurdhjak po pse nuk i ke ngjarë as sa thoi këmbës babit tënd, që më informon edhe kur bllokohet halja e PD dhe kur pi cigare Luli! Më kanë njoftuar, se kolegu im Prof. Dr. Xhelal Mziu, paska rrahur Gaz Demin në mes të fushës në Kamëz, verifikoje dhe më thuaj nëse është e vërtetë!

– Po zoti doktor,-i tha djali Fahros e kam dëgjuar edhe unë, ka bërë bujë, Xhelali e ka rrahur vërtetë dhe e ka bërë fërtele!

Pasi mërmëriti me vete urimin “Të lumtë dora o Mzi”, i dërgoi një mesazh Gaz Demit, me tekstin: “Përgjigja ime për ty o Gaz Rama është kjo: – Ti nuk rrahe dot Xhelalin e Kamzës e jo të më rrahësh mua Saliun e Viçidolit. Të fala nga s.b”!

Pas mezazhit që i dërgoi Gaz Demit, Saliu telefonoi Salianjin dhe Alibejan, duke i urdhëruar: – Të bëhet urgjent lajm me pamje filmike, rrahja që i Xhelali ynë i ka bërë Gaz Demit në Kamzë!

Gjendur në siklet, Salianji i tha: Babi Zenit, më duket se ta kanë thënë gabim lajmin, mbasi Xhelali ynë nuk ka rrahur Gazin, por ekipi Kamzës ka rrahur “Partizanin” në futboll, jo ata partixanë që rrahëm ne në 5 Maj tek Varrezat e Dëshmorëve!/Pamfleti