May 29, 2020

Saimir TAHIRI publikon videon dhe kerkon ndihme: Të lutem shpërndaje ti tek miqtë e tu

Ish ministri i Brendshëm Saimir Tahiri pasi doli në konferencë për media nga ku komunikoi vendimin e Katanias që e nxjerr të pafajshëm lidhur me akuzat ngritur ndaj tij,para pak minutash ka ndarë edhe një video bashkë me një lutje.

“Të lutem shpërndaje ti tek miqtë e tu!

Që e VËRTETA të bëjë më shumë rruge se gënjeshtra , duhet ndihma jote”, shkruan Tahiri.

Në video jepen dokumentet e vendimit ardhur nga Italia dhe një përmbledhje e mënyrës se si nisi e gjithë kjo histori nga ana e prok-urorëve të cilët iu referuan të dhënave të “dala në media”.

Video si më poshtë:

Të lutem shpërndaje ti dhe miqtë e tu! Që e VËRTETA të bëjë më shumë rruge se gënjeshtra , duhet ndihma jote.

Posted by Saimir Tahiri on 2018 m. lapkričio 2 d., penktadienis