/Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër që të quhet ku*vë? Ja si përgjigjen shqiptarët (video)

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër që të quhet ku*vë? Ja si përgjigjen shqiptarët (video)

Sa meshkuj duhet të ketë kaluar një femër për t’u quajtur kurvë?
Besojeni apo jo, por kjo pyetje i është bërë vajzave dhe grave të Tiranës nga “Zjarr Tv” e përgjigjet e tyre do t’ju shkrijnë së qeshuri.
Sakaq në videon e bashkëngjitur lajmit mund të shikoni se si reagojnë gratë e vajzat shqiptare të cilat nurmat i variojnë nga 3 në 10 meshkuj.