/“Rrethimi i ri i Shkodrës”, dokumentari nga Marin Mema që s’duhet humbur!

“Rrethimi i ri i Shkodrës”, dokumentari nga Marin Mema që s’duhet humbur!

Gazetari Marin Mema ka realizuar së fundmi një dokumentar të titulluar “Rrethimi i ri i Shkodrës”.

Pas grekëve, edhe serbo-malazezët kanë nisur të ngrenë me morialet për ushtarët e tyre.

Cilat janë projektet që po zbatohet larg syrit të medias e publikut?

Si janë mbajtur ceremonitë e fshehta dhe kush është përfshirë?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema: