/‘Rrahen’ në emision mes vete burri dhe gruaja, ja reagimi i moderatorit

‘Rrahen’ në emision mes vete burri dhe gruaja, ja reagimi i moderatorit

Një gjest i papritur ka ndodhur në emision derisa janë ‘rrahur’ mes vete burri dhe gruaja.

Me të parë situatën ka reaguar edhe moderatori dhe juristja Eni Cobani e cila kishte udhëhequr emisionin ‘Shihemi në Gjyq’, shkruan Gazeta NewBorn.

Shihni videon se çfarë ka ndodhur:

https://youtu.be/DpiGQDuDozk