/Roza Lati e thotë hapur: I kam parë prindërit e mi duke u …

Roza Lati e thotë hapur: I kam parë prindërit e mi duke u …

Moderatorja Roza Lati gjatë një interviste në emisionin “Dritare me Rudinën” e ka treguar hapur se i ka parë prindërit e saj duke u konfIiktuar.

Tema e këtij ishte “S.eksi dhe Nderi” dhe Roza ka folur mëse hapur për të dyja çështjet.

Më tej ajo ka thënë:

Kam qenë në një situatë të tillë. Unë kam qenë e vogël dhe kam parë konfIikte mes prindërve të mi. Kam parë nënën time në këtë situatë.”
Gjithashtu Roza tregoi se çdo gjë, që ka ndodhur i përket të shkuarës dhe se ato që ka kaluar e kanë bërë atë që është.

Prindërit e moderatores janë ndarë kur ajo ishte ende shumë e vogël dhe disa vite më vonë babai i saj u nda nga jeta.