/Rita Lati tregon si e do dhëndrin:Te kete…

Rita Lati tregon si e do dhëndrin:Te kete…

Roza dhe Rita Lati ishin të ftuar në “Shiko kush luan” ku gjatë emisionit nuk munguan batutat nga aktorja shumë e dashur për publikun.

Ndërkohë nënë e bijë u bënë pjesë e lojës “Vetëm 5 sekonda” ku në këtë sekondazh duhet t’i përgjigjeshin pyetjes.

E pyetur se cilët meshkuj i pëlqejnë më shumë, Roza u përgjigj: “Meshkujt me karakter, vetëbesim dhe me tatuazhe”.

Por ndryshe u përgjigj Rita kur u pyet për 3 karakteristikat që duhet të ketë një djalë për të qenë ideal për Rozën.

“Të ketë tre X6-a, të ketë fabrika dhe 14 shtëpi në plazh”, u përgjigj Rita.