/Reagimi i babait shqiptar kur mëson se e dashura e djalit është shtatzënë (Video)

Reagimi i babait shqiptar kur mëson se e dashura e djalit është shtatzënë (Video)

Një djalë i ri shqiptar ka vendosur t’u bëjë një shaka pa kripë familjes së vet, sidomos babait të vet. Djali i quajtur Dorian Hysaj e ka shpërndarë videon në YouTube ku ka marrë mijëra shikime dhe komente.
Doriani është vetëm 20 vjeç dhe ka dashur të provokojë babain duke i thënë se e dashura e tij ka ngelur shtatzënë me të.

Në fillim djali ka kërkuar që t’i ulin zërin televizorit, pasi e gjithë familja ka qenë duke parë si zakonisht televizor. Pasi kanë ulur zërin e televizorit djali ka thënë se dëshiron që t’u thotë diçka ndaj u duhet vëmendja e tyre.

Babai shqiptar ka nisur të acarohet me djalin, duke mos e ditur që kjo është një shaka nga ana e tij dhe se motrat e vëllezërit e kanë ndihmuar të realizojë kamerën e fshehtë. I ati ka ngritur edhe zërin ku i ka thënë se është një budall që nuk ka marrë masa mbrojtëse.

I thotë të marrë telefonin e të telefonojë vajzën, për t’i kërkuar edhe dorën në shtëpinë e prindërve të saj. Më pas babai e pyet djalin e tij sesa kohë ka që kryejnë marr ëdhënie me të dashurën. Djali i thotë se kanë vetëm tre javë bashkë. I acaruar babai i shqiptar i thotë që të mos dalë më me atë vajzë.

Fjalët e babait:

Ky është budall. E kam ditur që do ndodhte diçka e tillë. Thuaji “fu ck off, nuk jam unë! What the fu ck, bjerma mua telefonin. Se ske tru hiç, budall, mos u merr me të mo. O fu ck you thoji, i don’t c are. Kur ke kryer s eks me të?

Tash tre javë? E të doli shtatzanë tani? Shko matherfu cker thoji, do dy tri muaj të ngelesh shtatzënë. Kjo nuk është për të qeshur, është injoranca jote që ke bërë.”

Por në fund të videos, djali i thotë babait se e gjithë kjo ishte një shaka dhe se e ka regjistruar në video.

Babai aty është çliruar nga e gjithë ngjarja dhe ka kapur kokën me duar. Djali e ka puthur babain e vet, duke i insistuar se kjo ishte thjesht një shaka për të parë reagimin e tij.