/Rama dështon para BE/Brukseli thotë fjalën e fundit: Nuk hapen negociatat me Shqipërinë

Rama dështon para BE/Brukseli thotë fjalën e fundit: Nuk hapen negociatat me Shqipërinë

Avokati Spartak Ngjela, një nga zërat më kritikë të qeverisë, është i mendimit se politika gjermane nuk ka më besim, kjo për shkak të korr upsionit qeveritar.

Ai citon se Brukseli, duke folur nëpërmjet politikës gjermane dhe të disa politikave të tjera të vendeve të BE, shprehet se me këtë qeveri nuk mund të hapen negociatat me BE.

Për të, kjo go ditje vjen për shkak të korr upsionit. Teksa komenton se vendi është në krizë, ku shpresa ka humbur, Ngjela thotë se studentët do bëjnë ndryshimin. Duke qëndruar në të njëjtën linjë, për të, ata bashkërisht do të dalin në protesta masive, duke gjunjëzuar këtë klasë politike.

Në komentin e avokatit Spartak Ngjela, bie në sy dështimi i betejës së kryeministrit Rama, për ti treguar Evropës ndryshimin e Shqipërisë. Mesa duket, Rama jo vetëm që nuk i ka bërë detyrat e shtëpisë, po dhe ka dështuar për t’i mbushur mendjen

https://www.facebook.com/spartak.ngjela/posts/10212142324465922