Punonjesja sanitare shkoi per te pastruar dhomën e hotelit, ajo çfarë gjeti në dollap e shokoii (Foto)

0
110

Një pastruese e hotelit Meriot në Massachusets gjatë pastrimit të njërës nga dhomat, në dollap gjeti një pitton të gjatë rreth 1.5 metra, e që vërtetë ky ishte rasti më i ttmerrshëm i gjetjes së gjërave ndonjëherë,

Ajo menjëherë kishte lajmëruar organizatën e kafshëve e cila kishte ardhur dhe e kishte marrë pittonin për të cilin ishte konstatuar se ishte tërësisht në gjendje të rregullt dhe se sigurisht ishte në pyetje harresa me që personi që kishte qëndruar në dhomë ishte ç’lajmëruar një ditë më parë.