/Protesta shqiptarëve para Parlamentit grek. Gazetarja: Këtë mbrëmje mund të presim gjithçka

Protesta shqiptarëve para Parlamentit grek. Gazetarja: Këtë mbrëmje mund të presim gjithçka

Duket se tensionet në shtetin grek pas ngjarjes së ndodhur në Bularat janë rritur. Në një lidhje direkte në emisionin “Dritare me Rudinën” gazetarja e News 24, Ira Londo ka raportuar nga Athina për situatën atje pas vrasies së Konstandinos Kocifas,të dielën në Gjirokastër.

Ajo ka thënë se në këto momente po mbahet në protestë anti-shqlptare në Athinë, me thirrje të forta raclste. “Ata kanë dalë në orën 19:30, rreth 200 persona me grupe minoritare dhe ndoshta edhe organizata ekstremlste. Thirrja është bërë nga media elektronike.

Janë mbledhur para parlamentit. Ka pasur thirrje maft të rënda anti-shqlptare, thirrje raclste. Është tejkaluar në median greke çdo lloj etike, dhe këtë mbrëmje mund të presim gjithçka”, tha gazetarja