/Problemet me rrjetin, ‘Vodafone’ jep dëmshpërblimin qesharak

Problemet me rrjetin, ‘Vodafone’ jep dëmshpërblimin qesharak

Përdoruesit e ‘Vodafone’ u përballën ditën e sotme për disa orë rrjesht, me probleme të shumta në komunikim.

Qytetarët nuk mundën që të komunikonin, dërgonin apo merrnin mesazhet nëpërmjet këtij rrjeti telefonik. Një tjetër problem ishte dhe ai i internetit i cili nuk ishte funksional.

Këto probleme sollën dhe irritimin e klientëve, e ndërsa kompania me anë të një njoftimi në ‘Facebook’ kërkon ndjesë për problemin e ndodhur. Më tëj njofton për një llojë ‘dëmshpërblimi’, ku klientët do të përfitojnë 1GB internet falas ditën e nesërme nga kompania./Shqipëriaime